Gizionok mondták

Posted on Updated on

minyon1Párbeszéd a csoportban:

Gizion1: Nekem van egy 5 l-es zsákom, ma is rajtam volt az IKEÁ-ban

Gizion2: Frissítettél a szalvéták és az illatgyertyák között?

 

„Strava-teszt: nem vagyunk még jóban. Nem jöttem rá, hogy kell elmenteni az activity-t. És mérföldben mért , most van egy elmentett 35 órás futásom.”

“Hörgés, széteső mozgás, de azért végigtoltam az előírás szerint! Én vagyok Apartman, a szuperhős! (Apartman: a less known superhero, whose feature is falling apart when running hard.)”

„A gravitációs hullámok tehették, de én ma úgy éreztem, mintha Növényi Norbertet kéne cipelni a hátamon. Abból is gondolom, hogy a gravitációs hullámok a felelősek, hogy a szembejövőknek sem tartott sokáig a repülőfázis.”

“Minden hónapra lesz valami móka: márciusban VTM, áprilisban Vivicitta, májusban UTH, júniusban Bükk Hegyi Maraton, aztán elföldelem magam :-)”

„Megfogadtam, hogy idén újítok és rögtön futás után írok pár sort, hogy ne vesszen semmi a feledés homályába. Ez egyelőre még nem egy kiforrott rendszer, de dolgozom rajta. ;-)”

“Nyomtam neki rendesen, egy idő után áttértem bőrlégzésre, mivel a tüdőm már nem volt elég.”

“A levezető kicsit hosszabb lett mert elfutottam a dédihez fát vágni :-)”

“Mikor reggel megláttam az edzéstervet nagyon boldog voltam. Megláttam benne azt a szót hogy fartlek és azt gondoltam hogy ez igen. Ez biztos valami nagyon egzotikus dolog lehet. Kimondtam hangosan is fartlek, csodásan hangzott. Sőt, azt gondoltam végre én is a menőkhöz tartozom, akik ilyen izgis dolgokat csinálnak. Aztán elolvastam mi is az. És ekkor úgy éreztem magam, mint amikor először ittam életemben cuba librét. Azt gondoltam, hogy ez nagyon menő, majd rájöttem hogy basszus ez semmi más csak egy rumos cola. Na ilyen volt a fartlek is: azt hittem hogy ez valami nagy titok lesz erre csak egyszer gyorsabban egyszer lassabban futok.”

“Minden héten már tökre várom az új edzéstervet, mint a gyerek aki számolja a napokat karácsony előtt. Fujj stréber lettem”

Válasz a kiküldött edzéstevre:
“Kapcs ford… val….hi..ba……le….t a von….an….Min….ha… vas…p…lem….t..e.y…..ve..ző….”

Szép márciust, jó futásokat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s