2016 évzárás – 2017 évnyitás/3

Posted on

Erényi Tamás

Összességében jól sikerült a 2016-os év, 226 futásból 2595 km jött össze, 254 óra és 3 perc alatt. Nem tudtam ellenállni és kiszámoltam a totálisan értelmetlen adatot, az éves átlagtempót: 5:52  :-).
Az év első felében az UB páros volt a fő cél. A kitűzött terv sikerült, sérülés nélkül beértem és még az utolsó szakaszon is tudtam futni. Nagy élmény volt, örök hála érte Gabinak aki rávett és felkészített, Balázsnak aki társult, Katinak és Petinek akik kísértek.
Minden adott volt egy erős maratoni felkészüléshez, de júniusban lesántultam. A június-július pihentetéssel és lábteszteléssel telt. Augusztusban pedig megkezdtem a visszatérést, immáron sokadszor az elmúlt éveket nézve  :-). A budapesti maraton az előjeleket figyelembe véve, jól sikerült.
A maraton előtt megérett a terv 2017-re, így az év utolsó hónapjai a már a felkészülés jegyében teltek. Eddig zökkenőmentesen, (na jó két edzés kimaradt betegség miatt , de szerencsére pihenőhéten.)
A tervezett verseny olyan, amin minden évben elgondolkoztam és kb 10 mp és 3 perc közti idő múlva eldöntöttem, hogy nem. Most nem így volt, menetrendszerűen eszembe jutott, és vártam, hogy elmúljon. De nem múlt el, így hát beneveztem a Balaton Szupermaratonra.

gizionok

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s