Rólam

Nő, 160 centi, 49 éves, tartózkodási helye most éppen Frankfurt.

Itt szokták hosszasan sorolni az edzők az eredményeiket, nekem nem sok van. Nincs. Amatőr futó vagyok, ’98 óta futok, számtalan félmaraton, maraton, pár ultra.

2009 óta a családommal járom a világot, először Ausztráliában néztünk körül, majd északra vettük az irányt és Norvégiába költöztünk, azóta pedig ismét új állomáshelyen, Frankfurtból írom az edzésterveket.

2010-ben végeztem a Fitness Institute Australia (Sydney, NSW, AU) – fitness instructor (Cert. III.), majd 2011-ben szintén a FIA – personal trainer (Cert. IV.) kurzusain.

Állandó munkahelyem: BSI, Magyarország legnagyobb sportmarketing vállalkozása. 2006-ban PR-osként kezdtem, azóta volt marketingkommunikáció, és nemzetközi kommunikáció is. 2016 novembere óta kizárólag az e-edzés projektért felelek. Az e-edzés projekt feladata, hogy a BSI eseményeire felkészítsük a futókat, ezért különféle, ingyenes edzésterveket kínálunk nekik, amelyeket én készítek. Erről bővebben a BSI oldalán olvashatsz.
2018-ban több mint 30.000-en iratkoztak fel ezekre az edzéstervekre, és teljesítették a segítségünkkel a különböző versenyek távjait 3 kilométertől a maratonon át, a BSZM 4 napos távjáig.

Gondoltam írok hitvallást meg filozófiát, de Larzen barátom szerint ilyenjei Jézusnak meg Hegelnek vannak, ezért inkább minden magasztosság nélkül leírom, hogy mit gondolok a személyi edzésről.

Személyre szabott. Minden körülmények között. Rólad szól, az életedről, hogy hogyan tudod és hányszor beszuszakolni az edzéseket a munka-család-pihenés mátrixba. Hogy a rendelkezésedre álló időt hogyan tudjuk a leghatékonyabban és főleg sérülésmentesen felhasználni úgy, hogy egyúttal a céljaidat is el tudd érni. Ha kell osztunk-szorzunk, időbeosztást számolunk, innen-onnan lecsípünk fél órákat, zsonglőrködünk azzal, amiből a legkevesebb jut, az idővel.

Ha kezdő, újrakezdő, szülés után visszatérő vagy, akkor én vagyok az, aki a legjobban megért.

Ha ultrára készülsz, akkor a remek edzéstervek mellett, ha tehetem szívesen frissítelek, és legendásan szigorúan tartalak a pályán. (Erről a képességemről remek referenciákkal rendelkezem:-))

Hiszek a sokszínűségben, hiszek abban, hogy nincsen csak egyféle út, hogy többféleképpen lehet, hogy sokan vagyunk sokfélék, de a futás összeköt.

Ausztrál papírral, nemzetközi kreditekkel*, norvég vállalkozásban, ez a Barat Running Sightseeing, a tanítványok (kliensek, ügyfelek, futtatottak, kinek hogy tetszik:-)) pedig a Gizionok, akik a világ minden tájáról bejelentkezhetnek; a legtöbben Magyarországról, de Németország, Ausztria, Belgium, Norvégia, USA, Ausztrália, és Nagy-Britannia is játszik a csapatunkban.

 

*Az ausztrál rendszerben a megszerzett személyi edzői képesítést csak akkor tarthatod meg, ha 2 évenként 10-10 kreditet gyűjtesz valamilyen edzéselméleti továbbképzésen, kurzuson.

 

 

 


Egy gondolat “Rólam” bejegyzéshez

    Hiver said:
    március 16, 2015 - 11:25

    :o)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s