Rólam

Itt szokták hosszasan sorolni az edzők az eredményeiket, nekem nem sok van. Nincs. Amatőr futó vagyok, ’98 óta futok, számtalan félmaraton, maraton, pár ultra.

2009 óta a családommal járom a világot, először Ausztráliában néztünk körül, majd északra vettük az irányt és Norvégiába költöztünk, azóta pedig ismét új állomáshelyen, Frankfurtból írom az edzésterveket.

2010-ben végeztem a Fitness Institute Australia (Sydney, NSW, AU) – fitness instructor (Cert. III.), majd 2011-ben szintén a FIA – personal trainer (Cert. IV.) kurzusain. Ez a suli sajnos  2022-ben megszűnt, a FIA képzéseit és a krediteket az Endeavour College kezeli a továbbiakban.

Állandó munkahelyem: BSI, Magyarország legnagyobb sportmarketing vállalkozása. 2006-ban PR-osként kezdtem, azóta volt marketingkommunikáció, és nemzetközi kommunikáció is. 2016 novembere óta kizárólag az e-edzés projektért felelek. Az e-edzés projekt feladata, hogy a BSI eseményeire felkészítsük a futókat, ezért különféle, ingyenes edzésterveket kínálunk nekik, amelyeket én készítek. Erről bővebben a BSI oldalán olvashatsz.
2018-ban több mint 30.000-en iratkoztak fel ezekre az edzéstervekre, és teljesítették segítségünkkel a különböző versenyek távjait 3 kilométertől a maratonon át, a BSZM 4 napos távjáig.

Gondoltam írok hitvallást meg filozófiát, de Larzen barátom szerint ilyenjei Jézusnak meg Hegelnek vannak, ezért inkább minden magasztosság nélkül leírom, hogy mit gondolok a személyi edzésről.

Személyre szabott. Minden körülmények között. Rólad szól, az életedről, hogy hogyan tudod és hányszor beszuszakolni az edzéseket a munka-család-pihenés mátrixba. Hogy a rendelkezésedre álló időt hogyan tudjuk a leghatékonyabban és főleg sérülésmentesen felhasználni úgy, hogy egyúttal a céljaidat is el tudd érni. Ha kell osztunk-szorzunk, időbeosztást számolunk, innen-onnan lecsípünk fél órákat, zsonglőrködünk azzal, amiből a legkevesebb jut, az idővel.

Ha kezdő, újrakezdő, szülés után visszatérő vagy, akkor én vagyok az, aki a legjobban megért.

Ha ultrára készülsz, akkor a remek edzéstervek mellett, ha tehetem szívesen frissítelek, és legendásan szigorúan tartalak a pályán. (Erről a képességemről remek referenciákkal rendelkezem:-))

Hiszek a sokszínűségben, hiszek abban, hogy nincsen csak egyféle út, hogy többféleképpen lehet, hogy sokan vagyunk sokfélék, de a futás összeköt.

Ausztrál papírral, nemzetközi kreditekkel*, norvég vállalkozásban, ez a Barat Running Sightseeing, a tanítványok (kliensek, ügyfelek, futtatottak, kinek hogy tetszik:-)) pedig a Gizionok, akik a világ minden tájáról bejelentkezhetnek; a legtöbben Magyarországról, de Németország, Ausztria, Belgium, Norvégia, Svájc, USA, Ausztrália, és Nagy-Britannia is játszik a csapatunkban.

*Az ausztrál rendszerben a megszerzett személyi edzői képesítést csak akkor tarthatod meg, ha 2 évenként 10-10 kreditet gyűjtesz valamilyen edzéselméleti továbbképzésen, kurzuson.


Egy gondolat “Rólam” bejegyzéshez

    Hiver said:
    március 16, 2015 - 11:25

    :o)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s