Leonidász esete Hankával

Posted on Updated on

Amennyire örültünk a Spartathlon várólista hetedik helyének, ami a biztos indulást jelentette, most mégis arra kényszerültünk, hogy elengedjük ezt a lehetőséget. Sajnos a sérülése még nem jött helyre annyira, hogy érdemben bele tudjunk fogni a felkészülésbe, anélkül pedig nagy felelőtlenség lenne rajthoz állni. Hankát ismerve, nem marad ez ennyiben, folyt köv 🙂

Hanka levele

10131858_dsc00494.jpgKedves Leonidasz!

Köszönöm, hogy érdemesnek találtál arra, hogy idén meghívj magadhoz, hogy látogassalak meg, de sajnos nem tudok menni. Szeretnék, mindennél jobban szeretnék elmenni hozzád, megtenni azt az utat, ami hozzád vezet, de sajnos nem fog menni. Idén biztosan nem.

Szomorú vagyok emiatt, mert szerettelek volna látni, szerettem volna találkozni veled, de kénytelen vagyok ezt a nagy találkozást elhalasztani. Nem örökre, csak jövőre. Persze, ez rajtad is múlik, de remélem, hogy jövőre is úgy gondolod majd, ahogy idén, és lehetőséged adsz nekem arra, hogy elfuthassak hozzád, nekem pedig nem kell meghoznom ugyanazt a fájdalmas döntést, mint most.

Megígérem neked, hogy mindent meg fogok tenni azért, hogy meghívj, és mindent meg fogok tenni azért is, hogy meglátogathassalak, és megtehessem az utat.

Várom a találkozásunkat, addig is vigyázz magadra, és várd tárt karokkal azokat a futókat, akik idén útnak indulnak, hogy láthassanak téged. Jövőre én is köztük leszek, ha te is akarod!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s