Ultrabalaton – Halász Laci beszámoló

Posted on Updated on

Rendhagyó beszámoló – Laci beszámolója az én közbeszúrásaimmal:-)

L: Huh, ezt megcsináltuk!
G: Meg!

L: Nagyon vártam már ezt a napot.Tudtam, hogy a kilométerek a lábaimban vannak és a fejem is rengeteget fejlődött egy év alatt. Kellő izgalommal álltam oda a rajthoz. Addig amíg Ati (a biciklis kísérő) nem ért utol, folyamatosan néztem az órámat, hogy ne toljam túl a tempót. Utána pedig mindig rám szólt, ha gyors a tempó.
G: Khm, egy apró közbevetés: Túltoltad, kegyetlenül. A megbeszélt tempó helyett 20-30 mp-cel gyorsabban mentél kilinként.

L: 70 körül jött az első probléma. Először a vádlim majd a combom kezdet iszonyatosan görcsölni. Nagyon megijedtem.
G: Még jó, hogy csak akkor és volt idő visszahozni…

L: A két biotech-es magna shot elég rendesen felborította a bunkert:-) Fonyódnál a toi toi wc jó, hogy ott volt:-) Ha 100 körül nem vagy ott, akkor a következő találkozó pontnál tuti beültem volna a kocsiba. Nagyon kellett a biztatásod.
G: Itt most arra gondolsz, amikor azt kiabáltam a toitoi előtt, ha nem jössz ki azonnal, rádborítom a bódét? 🙂

L: Amilyen rossz állapotban voltam nem tudtam elképzelni, hogy én ezt meg tudom csinálni. Hisz még a felénél sem jártunk. Fonyód után valahogy sikerült összeszedni magam.
G: Klasszik. A leghosszabb lóf.sznak is vége van egyszer, a legmélyebb pontról is vissza lehet jönni.

L: Nagyon sokáig nem történt semmi különös. Jó érzés volt, hogy visszajöttem a versenybe. Viszont a tempóm nagyon belassult. Igaz, folyamatos mozgásban voltam. Hajnali 4 körül már nagyon bólogattam.1 másodperc alatt eltudtam volna aludni.
G: Szerencsére nem:-)

L: 180 körül elkezdett fájni a forgóm. a fájdalommal egyszerűen nem tudtam futni. Innentől gyors gyaloglásra váltottam. Sajnos egy idő után sima gyaloglás lett belőle. Azzal vigasztaltam magam, hogy a 28 órás idő meglehet.
G: És így lett az FélKaromatOdaadnámÉrte (amiatt elfutottad az elejét) tervből szép fokozatosan C terv.

L: Viszont ami borzasztóan zavart az az, hogy egyszerűen nem haladtam így. Annyira szerettem volna futni, haladni, de sajnos már nem tudtam. Ezt úgy nehéz volt megemészteni. 212-nél megelőzött a Helló Balaton Trail 3. helyezettje. Na mondom, nehogy már megverjen:-) Valahogy összekapartam magam és előhúztam a kalapból 6 perc feletti tempót és sikerült megfognom őt is, meg még egy srácot.
G: Volt ott még tartalék. Mindig van.

L: Nagyon jó érzés volt befutni! Beérett a közös munkánk gyümölcse! Ott a célban eltört a mécses. Utána nem győztem hálálkodni a kis csapatomnak.
G: Az ultrafutás csak első ránézésre tűnik egyéni, magányos sportnak. Valójában csapatmunka.

L: Az 5:10, 5:20-as kezdés lehet, hogy sok volt.
G: Lehet???????

L: Az utóbbi időben egy kicsit hanyagoltam a tornát és az erősítést.
G: Erős core izomzat nélkül nincs jó ultra.

L: Összességében nagyon jó volt átélni ezt az egészet. Most már úgy gondolom, hogy szeretnék visszamenni egy jobb időért. Nagyon köszönöm neked ezt az elmúlt egy évet! Rengeteget fejlődtem mióta együtt dolgozunk! Köszönök mindent, szia:-)
G: 2022. május, ott leszünk, és megyünk a 26 óráért. És külön köszönet Kurucz Attilának és Takács Timinek a supportért! ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s