VTM Mini, beszámoló – Cserta Balázs

Posted on

Azzal az intelemmel indultam oda Gabitól, hogy ha nem futom el az elejét, továbbá nem minden esetben futok – van, hogy a gyaloglás hatékonyabb akkor az utolsó 2 km-en toljam ahogy tudom!
Megérkezésemkor még szinte le sem állt a kocsi máris eldurrant egy szelfi Tomival!:) Tőle is kaptam pár jótanácsot a sárra amit megfogadtam és könnyebb lett az életem verseny közben! Köszönöm!
A rajtot követően egy viszonylag könnyű tempóra álltam be amivel 3-4 km-ig egyenletesen és jól tudtam haladni. Ami végig tetszett a pályában, hogy sehol nem volt egynyomsávos a pálya, tehát én sem tartottam fel senkit és ha akartam én is tudtam előzni. Az 5-6. km-t mászással töltöttem viszont a csúcsra úgy értem fel, hogy még nem voltam szétesve. Innen kevés kivételtől eltekintve végig lejtett amit mindenhol próbáltam tempósan teljesíteni. Az oda vissza út során 2 alkalommal volt aszfalt. Hát itt repülnöm kellett, mert egy kicsit ez az én hegyem is. Itt futom a hétvégi hosszúk zömét Klárival és fura volt, hogy nem egyedül vagyok. Szóval ezt érzelmi alapon is megnyomtam! 🙂 ÉS mivel utána már szinte az utolsó 2-3 km jött nem is vettem vissza. 1.35-1:45 között szerettem volna beérni viszonyítva a Gánt Trail-hez, mert ez hosszabb is volt és a szint is több volt benne.
Nagyon boldog voltam, hogy 1:27 alatt beértem!!


Majd jött egy nagyon fura érzés, mert sokáig 5. voltam a kiírás szerint. Még Nektek sem mertem megírni. Vártam még fél órát, de még mindig ott voltam! Megírtam!
Majd úgy jártam, mint Komlón a nyugdíjas bányász (videó mellékelve): csak az én esetemben: 5. f..szt 21.:))

https://www.youtube.com/watch?v=TUt5tCvLPdU

Jó volt megismerkedni a lányokkal is!
Még megvártam Tomi eredményhirdetését! Gratulálok!!
Köszönöm Gabinak a hozzáállását! És köszönöm, hogy ide tartozhatok, mert jó itt! Jó Gizionnak lenni!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s