Zempléni Rettenet :-)

Posted on Updated on

Június 12-én rendezték az MTSSZ bajnoki sorozatának zempléni futamát, amely egyben válogató volt a soron következő világversenyekre is.
Belus Tomi és Antal Csabi a verseny előtt két részletben bejárták az ultra táv pályáját, és erre a konklúziórajutottak:
“Elmondom, hogyan készülhetett a június 12-i zempléni Nagy-Hársas Ultra útvonala (51km, +2800m) … Szerintem András Börcsök, Géza Oszaczki és a Magyar Túrasport és Terepfutó Szövetség rutinrókái leültek egy Zempléni-hg észak térkép mellé, bekarikázták az összes kutyakemény, futhatatlan (néha járhatatlan) részt, aztán valahogy összekötötték őket.” Hát így esett, hogy azon a napon a maroknyi mezőnyben három Gizion is az ultratáv rajtvonalánál toporgott.
Az elért eredményekre nagyon büszkék vagyunk, ezen a pályán sikerült behúzni egy 2., egy 4., és egy 10. heyet!
Leírás a bejárásról
Versenybeszámoló, Belus Tamás
Eredmények:
1. Józsa Gábor
2. Belus Tamás
3. Kormos Krisztián
4. Kucsera Márton

10. Antal Csaba

Rajt előtt
Dobogó + 1:-)
Csabi frissít

A 17 km-es távon Dr. Szabó Sándor képviselte a csapatot, ezen a képen már a célban beszélik meg Tomival a tapasztalatokat:-)

Gratulálunk minden teljesítőnek!
#gizionpower

2 gondolat “Zempléni Rettenet :-)” bejegyzéshez

    Júniusi mindenféle « said:
    június 28, 2021 - 11:20

    […] június meghozta a várva várt versenyszezont. Néhány eseményről már készült beszámoló (Nagy-Hársas Ultra, Zemplén, Bükki Hegyi Maraton), most még pótoljuk a kimaradt […]

    […] A Hársasról írtam elég részletesen, kegyetlen kemény egy pálya sok szinttel, kövekkel, csalánnal, hazai viszonylatban abszolút méltó terep egy skyrunning világverseny válogatójának. Egész jól sikerült a verseny, főleg az előzményeket figyelembe véve, szerintem elsősorban ennek volt köszönhető, hogy Oszaczki Géza az MSTSZ-től azzal a hírrel hívott fel, hogy hívnak a magyar Sky csapatba, természetesen a 68 km-es ultra távra. Meg persze annak is, hogy Józsa Gábor nem szeretett volna a hosszún indulni, és különböző okok miatt a nálam sokkal jobb Szabó Áron, Allaga Tomi, Pálffy Marci trió sem jöhetett számításba a csapat összeállításában. […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s